Președinte nou la PMP Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații
PMP Târgu Neamț, o organizație care, clar, merge în aceeași direcție.

Joi, 25 august, la ora 16, la sediul PMP Târgu Neamț a avut loc o ședință, în care s-a hotărât înlocuirea lui Decebal Arnăutu de la șefia organizației cu Gheorghe Trofin, actual consilier local. La ședință au participat și Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț, și membri ai organizației din urbe, printre care Decebal Arnăutu și Adrian Mironeasa. După aproximativ o oră, Laurențiu Dulamă ne-a declarat: ”A fost o vizită de lucru la sediul PMP Târgu Neamț, ca urmare a noii fuziuni dintre PMP și UNPR. De comun acord cu organizația de aici, am stabilit o conducere interimară, care, începând de astăzi, va pune osul la treabă. Președinte interimar a fost ales, în unanimitate, domnul consilier local Gheorghe Trofin. Prim-vicepreședinte a fost ales domnul Ciprian Mardare. Este o echipă în care regăsim și experiența domnului Trofin, dar și tinerețea domnului Mardare. Avem un obiectiv clar și anume să depășim 10% la alegerile parlamentare din luna decembrie. Domnul Arnăutu și domnul Mironeasa au rămas în funcții de vicepreședinți, făcând echipă cu noua conducere”.

Domnul președinte Dulamă ne-a prezentat punctele din protocolul dintre PMP și UNPR, fuziune în urma căreia eu am fost numit președinte interimar al organizației PMP Târgu Neamț. De asemenea, s-a hotărât, prin vot, ca domnul Ciprian Mardare să fie prim-vicepreședinte. În perioada următoare ne vom întâlni și vom forma Biroul Politic al organizației, cu tineri și vârstnici. Urmare a protocolului de fuziune, eu voi deveni consilier local de la PMP. Așa cum domnul Dulamă sprijină PSD-ul în Consiliul Județean, ca vicepreședinte, așa și la Târgu-Neamț voi sprijini PSD-ul în Consiliul Local. Vom sprijini proiectele PSD, dar și proiectele celorlalți colegi, de la alte partide. Vom susține acele proiecte care vin în sprijinul comunității”, ne-a spus Gheorghe Trofin.

Întrebat de posibilitatea înlocuirii sale din Consiliul Local, odată cu apartenența sa la PMP, acesta ne-a explicat: ”Am candidat pe listele alianței electorale PSD-UNPR la alegerile locale din 2016, iar eu am fost validat ca membru UNPR. Acest lucru nu se poate întâmpla. Nu pot pierde postul de consilier local”.

Gheorghe Trofin a candidat la alegerile din 2012 pe listele PP-DD pentru funcția de primar al orașului, după care a ajuns membru UNPR, iar acum, via fuziune, la PMP. Surse din PSD nu s-au ferit să anunțe ca sigură înlocuirea sa din Consiliul Local, odată cu apartenența sa la PMP. Rămâne de văzut dacă și când i se va retrage sprijinul politic.

 

(C.T. STURZU)

Articolul precedentCât de tare ne afectează radiaţiile la Piatra Neamţ? Acum puteţi afla!
Articolul următorMuzeograf de la Târgu Neamţ, donaţie pentru Cuminţenia Pământului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.