SMURD 02ACTUALIZARE: Poliţiştii au ridicat un praf alb, probabil cocaină, din casa în care au fost găsiţi cei doi tineri. Era aşezat în „porţii” – liniuţe făcute cu ajutorul unor bancnote. „Substanţa” a fost ridicată pentru a se stabili exact ce este. Sâmbătă, 14 noiembrie, medicul legist va efectua necropsia pentru a stabili cauza morţii tânărului de 24 de ani. Cel mai probabil, va fi nevoie şi de recoltarea de probe histo-patologice, a căror prelucrare durează, de regulă, 30 de zile. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Doi tineri, în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, au fost găsiţi inconştienţi într-o casă de pe strada Ştefan cel Mare din Roman şi duşi de urgenţă la spital, în după amiaza de 12 noiembrie.

„Echipajul SMURD l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe pe pacientul de 24 de ani”, a declarat lt.col. Cătălin Leonte, din cadrul ISU Neamţ.

„Era în stop cardio-respirator, fără puls, a fost intubat, ventilat, i s-a făcut masaj cardiac extern, i s-a aplicat medicaţie şi a fost predat la urgenţă”.

În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărului nu i-a mai pornit inima, aşa că a fost declarat decedat şi transportat la morgă. Celălalt pacient care era în comă, a fost internat în secţia de reanimare, iar medicii sunt optimişti în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili ce substanţe au consumat cei doi, ipotezele fiind puţine: droguri sau etnobotanice. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIncendiu la o fermă: au pierit 57 de animale
Articolul următorBOMBA ZILEI: Teatrul Tineretului suspendă spectacolele pe perioadă nedeterminată!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.