tt cladireTeatrul Tineretului Piatra Neamţ anunţă, printr-un comunicat de presă, că îşi suspendă activitatea pe perioadă nedeterminată.

Decizia este motivată de un control ISU de vineri, 13 noiembrie, în urma căruia s-au constatat probleme în cadrul proiectului de restaurare, a căror rezolvare nu se întrevede pe termen scurt”.

Ca urmare, TT-ul se află în imposibilitatea de a obţine autorizaţia de securitate la incendii. În condiţiile actuale, urmările sunt cele evidente: suspendarea spectacolelor. Noroc că a trecut Festivalul…

“Ca urmare a controlului ISU din data de 13.11.2015, s-a constatat că există în continuare o serie de probleme a căror rezolvare în cadrul proiectului: «Restaurarea și punerea în valoare a zonei istorice și culturale Curtea Domnească din Piatra Neamț, prin reabilitarea, dotarea și punerea în valoare a siturilor și clădirilor de patrimoniu: Muzeul de Etnografie, Muzeul de Artă, Teatrul Tineretului, Turnul Clopotniță, ruinele beciului și ruinele zidului de incintă ale Curții Domnești și muzeul aferent», nu se întrevede pe termen scurt. În aceste condiții, eforturile depuse de Teatrul Tineretului în vederea obținerii autorizației de securitate la incendii se dovedesc insuficiente. De aceea am decis suspendarea activității instituției pe termen nedeterminat… Ne cerem scuze față de publicul spectator și față de cei care au contracte și proiecte în derulare cu noi și sperăm ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, cei care sunt direct răspunzători de execuția lucrărilor să găsească soluții urgente pentru remedierea problemelor. Spectacolele vor fi contramandate și se vor reprograma. Cei care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugați să ia legătura cu Agenția Teatrală (Program: Marți-Vineri, orele 11-12 și 16-19; Sâmbătă-Duminică, orele 16-19). Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE S-a drogat până a murit! Poliţiştii au găsit un praf alb în locuinţă!
Articolul următorTragedia “Colectiv”: O tânără a murit în Germania! Bilanţul deceselor: #55
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.