loredana darescuUn pacient rănit în clubul “Colectiv” care fusese transferat în Germania a murit, vineri, 13 noiembrie, bilanțul victimelor ridicându-se la 55, au declarat, pentru Agerpres, surse din Ministerul Sănătății.

Loredana Dărescu avea 29 de ani, era din Brăila şi lucra la Bucureşti pentru o companie americană. Ea a fost transferată în stare gravă, în 10 noiembrie, de la Spitalul de Arşi din Capitală, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, unde a trecut printr-o intervenţie chirurgicală. Tânăra era însoţită în Germania de sora ei. Iniţial, ea a fost internată la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul “Colectiv” au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În două săptămâni de la tragedie au decedat alte 28 de persoane. Ministerul Sănătății a informat vineri că 62 de persoane rănite în incendiul de la “Colectiv” mai sunt internate în spitalele bucureștene, dintre acestea 14 fiind în stare critică și gravă. (ZCH NEWS)