loredana darescuUn pacient rănit în clubul “Colectiv” care fusese transferat în Germania a murit, vineri, 13 noiembrie, bilanțul victimelor ridicându-se la 55, au declarat, pentru Agerpres, surse din Ministerul Sănătății.

Loredana Dărescu avea 29 de ani, era din Brăila şi lucra la Bucureşti pentru o companie americană. Ea a fost transferată în stare gravă, în 10 noiembrie, de la Spitalul de Arşi din Capitală, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, unde a trecut printr-o intervenţie chirurgicală. Tânăra era însoţită în Germania de sora ei. Iniţial, ea a fost internată la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul “Colectiv” au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În două săptămâni de la tragedie au decedat alte 28 de persoane. Ministerul Sănătății a informat vineri că 62 de persoane rănite în incendiul de la “Colectiv” mai sunt internate în spitalele bucureștene, dintre acestea 14 fiind în stare critică și gravă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBOMBA ZILEI: Teatrul Tineretului suspendă spectacolele pe perioadă nedeterminată!
Articolul următorAccident mortal de circulaţie în localitatea Bijghir
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.