Prea mulți simpatizanți PNL pentru un Panoramic prea mic, ZCH NEWS - sursa ta de informații
O manifestare unde nu se punea problema opririi accesului

Anunţată drept o manifestare de amploare, cu aproape 1000 de participanţi, lansarea candidaţilor PNL a avut parte de „restricţii”. Capacitatea sălii Cinematografului Dacia Panoramic, unde a început evenimentul în această seară (19 noiembrie) de la ora 18, era deja depăşită înainte ca toată lumea de afară să apuce să intre. Mai întâi s-au ocupat scaunele, apoi oamenii s-au aşezat pe culoarele de trecere şi încă mai erau simpatizanţi la uşă. Ca şi în cazul concertului de la mall, comandantul echipajului de pompieri care trebuie să se asigure că nu se întâmplă incidente, a fost plutonierul major Cătălin Buţurcă. El a luat decizia să oprească accesul, aşa că o parte dintre cei care voiau s-o vadă pe preşedinta PNL Alina Gorghiu au rămas în stradă.

A fost exact aceeaşi situaţie ca la concert”, a declarat plutonierul major Buţurcă. „Era deja prea multă lume, vreo 600 pe scaune şi în jur de 100 de persoane în picioare, în caz de ceva nu aveai pe unde să treci. Eu spun că am luat decizia corectă pentru ca toţi cei care participau la eveniment să fie în siguranţă”.

Dacă la mall, plutonierul Buţurcă a intervenit ferm când au început să leşine tinerii şi a oprit pur şi simplu concertul, la manifestarea politică a considerat că e mai precaut să prevină decât să care oamenii la targă. În plus, nu se face să opreşti o doamnă din discurs, mai ales unul de lansare a candidaților unui partid care se dorește la guvernare.

C.M.

Articolul precedentRadu Secuiu a demisionat din CL Piatra Neamţ şi PSD: “Lucrurile nu merg în direcţia bună!”
Articolul următorDomnul Băsescu a lansat candidații PMP în colegiul doamnei Udrea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.