pietricica turism

radu-secuiuConsilierul local PSD Radu Secuiu şi-a anunţat demisia, sâmbătă, 19 noiembrie, atât din partid, cât şi din Consiliul Local Piatra Neamţ. Motivele acestei decizii se pot deduce din postarea de pe pagina proprie de Facebook a politicianului.

“(…) Am candidat pentru calitatea de consilier local al municipiului Piatra Neamţ convins fiind că pot fi vocea tinerilor în rândul celor care decid soarta urbei. A fost o decizie bazată pe energia şi dorinţa de a veni în întâmpinarea celor care îşi doresc să aparţină unei comunităţi care merită respectul lor, care-i respectă, care le poate oferi condiţiile pentru a trăi şi a munci aici, fără să se gândească la posibilitatea de a se muta în alt oraş sau în străinătate. Constatând că lucrurile nu merg în direcţia bună, am decis, cu aceeaşi sinceritate şi hotărâre, să renunţ la calitatea de consilier local şi membru al PSD, rămânând, poate mai hotărât, un luptător pentru drepturile tinerilor. (…) Iar pentru aceasta nu trebuie să mă ascund în spatele unei funcţii sau unei echipe, care, din păcate, în acest moment, presupune lucruri peste care nu pot trece şi care nu corespund felului meu de a fi. (…) Le mulţumesc celor care m-au susţinut şi îi asigur că proiectele mele viitoare, mari şi ambiţioase, sunt de natură să schimbe lucrurile în bine. Am alături de mine o echipă de tineri care crede, care poate, care vrea să schimbe lucrurile. Şi vom demonstra acest lucru! (…) PS. Nu vreau să închei fără să-i mulţumesc dlui. deputat Liviu Harbuz pentru încredere!”, a postat Radu Secuiu.

În replică, Emilia Arcan, candidat din partea PSD pentru Senatul României, a lăsat să se înţeleagă că Radu Secuiu nu era cine ştie ce implicat în activităţile partidului: “Dl. Radu Secuiu a demisionat din motive personale. Eu cred că și-a dat seama că partidul vrea oameni mai implicați în activitățile sale și cele pe care fiecare și-a asumat responsabilitatea că le va trata cu seriozitate”.

Gradul de implicare al dlui. Radu Secuiu, cel puţin în Consiliul Local Piatra Neamţ, se poate deduce din următoarea declaraţie acordată “Mesagerului de Neamţ”, prin SMS: ”Bună ziua, referitor la întrebarea dvs., vă rog să vă adresați liderului grupului de consilieri locali ai PSD, dna. Luminița Vîrlan. Nu îmi amintesc exact detaliile de la votul pentru respectivul proiect, pentru că au fost mai multe proiecte și ședințe, dar, repet, detaliile vi le poate da dna. Vîrlan, lider al grupului de consilieri locali ai PSD și cea autorizată să dea informații”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

2 COMENTARII

  1. D-le, ca sa fii pe loc eligibil la locale, trebuia sa stii macar , cate organizatii are municipiul(psd) Nt si sa te cunoasca muncitorimea , adica sa fi schmbat si noi 2-3 vorbe..asa ca si conditii de baza, ca sa nu spun de bun simt. Ce expertiza ai ?
    Poate explica mentorul dumitale , cum a acceptat sa candideze, de dorul lelii si care propulseaza tinerii ( apropo.. unde erai cand domina portocaliul ?), cum functioneaza macazul : jos Basescuuuu ! – pupi Base…

    • Dom Vasile, ce ai cu baiatul, ce expertiza sa aiba? Poate are creier. Ia vedeti ca este un viceprimar de Piatra Neamt, Bogdan Gavrilescu, Sa vezi ala ce expertiza are. Nici nu si-a pus CV-ul pe pagina Primariei, dar in campanie scria in CV ca este expert contabil la PUB-ul nu stiu care. Iti dai seama ce expertiza trasnet are omul? Hai sa-i lasam sa-si dobandeasca expertiza la Primarie, ce naiba!?

Comments are closed.