Un incendiu violent a izbucnit la un depozit de furaje din Gherăești, situat pe strada Zootehniei, în după amiaza de 11 mai.

“Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman şi 5 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Gherăeşti cu o autospecială de stingere cu apă”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Flăcările au distrus 80 mp fânărie, construită pe structură metalică, compartimentată cu lemn, şi învelitoare din azbociment, circa 100 mp, saivan oi construit din lemn cu învelitoare de azbociment, și două tone de fân. Fiul proprietarului, un tânăr de 25 de ani, a luat foc și a suferit arsuri la ambele brațe, și a fost transportat la spital. Incendiul, care a izbucnit din cauza unui conductor electric improvizat, a fost stins după două ore. (C.M.)