Răsturnare de situație din punct de vedere electoral și la Pipirig. Dacă acum câteva zile scriam că la Bălțătești liberalii au rămas fără candidatul cu șanse la funcția de primar, după retragerea din cursă a actualului viceprimar Giani-Mihai Platon, iată că și la Pipirig liberalii au o problemă asemănătoare. Supriza este și mai mare la Pipirig, din moment ce se preconizează o candidatură din partea PSD a profesorului Vasile Dorneanu, membru PNL și fost candidat al aceluiași partid la alegerile locale din 2016.

Știrea ne-a fost confirmată chiar de Dan Bârgăoanu ,viceprimarul de la PSD al comunei: „Eu m-am retras din cursa pentru funcția de primar. Drept să vă spun nu mi-am dorit să candidez, dar dacă partidul o cerea, trebuia să mă supun. Candidatul PSD la funcția de primar va fi domnul Lică Dorneanu. Deocamdată, nu e oficial, dar în perioada următoare se va și oficializa candidatura sa”.

Prof. Vasile Dorneanu nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere.  Vasile Dorneanu a fost director adjunct la Liceul Tehnologic Ion Creangă din Pipirig, este născut pe 6 noiembrie 1977, este căsătorit și are doi copii.

C.T. STURZU

Articolul precedentFOTO Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti
Articolul următorPrăpăd la Gherăești, un tânăr a luat foc!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.