0:00

PP-DD strânge semnături, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Partidul Poporului Dan Diaconescu se află în plină activitate în vederea pregătirii pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai. Ciprian Șerban, președintele filialei Neamț, ne-a declarat că Neamțul și-a depășit target-ul la numărul de semnături strânse. De la centru a fost stabilit un minim de 13.000 de iscălituri, iar PP-DD Neamț a reușit până acum să adune 15.000.

”De un real ajutor în strângerea semnăturilor a fost faptul că ne-am putut prezenta cu un nume deja cunoscut care va candida la europarlamentare. Este vorba despre dl. Liviu Robert Neagu, cu care nemțenii sunt familiarizați, mai ales după alegerile parlamentare din decembrie 2012, când a candidat în județul nostru. Este o personalitate politică puternică și cred că ne va reprezenta cu succes în Parlamentul European”, a declarat Ciprian Șerban.

În calitate de coordonator al județelor Bacău și Suceava, președintele PP-DD Neamț a adăugat că și celelalte două județe de care răspunde sunt în grafic cu strângerea de semnături și că acum se văd adevărații luptători din partid, cei care vor depune eforturi pentru ca PP-DD să obțină un scor cât mai bun la alegerile europene. (D.O.)

Articolul precedentViață într-un WC public
Articolul următorAccidente mortale, şoferi fugari