După cum știe toată lumea, ori de câte ori are loc un pariu, cineva trebuie să piardă. Acesta este pur și simplu modul în care funcționează jocurile de noroc. Cu toate acestea, majoritatea jucătorilor vor să afle dacă există o modalitate prin care pot paria fără a se supune riscului de a pierde bani. Este posibil sau nu? Vom vedea în continuare! Până atunci, dacă te simți norocos, testează noile jocuri de la Winmasters Casino online!

Deoarece cazinoul câștigă întotdeauna, este tentant să spunem că nu este posibil să joci fără să pierzi. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere faptul că un cazino este doar un intermediar care păstrează doar un mic procent din fiecare pariu al jucătorilor (numit avantajul casei). Câștigătorii sunt întotdeauna plătiți din banii pierduți de ceilalți jucători.

Singura situație în care banii proprii ai cazinoului sunt pe linie este atunci când cazinoul lansează un joc nou sau dă permisiunea jucătorilor de a face pariuri ridicol de mari. De îndată ce jucătorii încep să piardă bani pe jocuri, cazinourile își înlocuiesc fondurile de rezervă din bani pe care jucătorii îi pierd.

Toată lumea urăște să piardă, așa că iată câteva moduri de a juca fără a pierde bani.

1.  Exersează cu jocuri gratuite

Acesta este sfatul cel mai comun și cel mai ușor pe care ți-l spune toată lumea. Dar dacă nu ești un jucător expert, alegerea jocurilor demo este o modalitate bună de a învăța regulile și strategiile, de a te distra și de a nu-ți pierde banii.

Jocurile gratuite îți oferă șansa de a juca prudent. Citește tutoriale, investește timp pentru a învăța diverse tipuri de pariuri și exersează cât mai des.

Poți alege jocuri de masă sau jocuri de cărți. Poți juca video blackjack, video poker sau un alt joc hibrid. Atâta timp cât mergi e varianta jocurilor demo, nu riști niciun ban. Folosește acest timp pentru a economisi banii și pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de joc.

Cei mai buni jucători de cărți din lume petrec mult timp exersând înainte de a deveni cei mai buni jucători. Nimeni nu s-a născut învățat. Înainte de a respinge ideea de jocuri gratuite, gândește-te la situația ipotetică în care pariezi și pierzi toți banii din prima. Nu ți-ar plăcea, nu-i așa?

Sfatul obișnuit este să economisești banii, câte puțin, până când vei avea un depozit destinat special distracției. Asta înseamnă că dacă vei pierde acei bani, bugetul general nu va fi afectat.

2. Joacă doar cu prietenii tăi

Pentru a te bucura de adrenalina jocurilor de noroc, nu e neapărat nevoie să pariezi online pe bani reali într-un cazino. Dacă ai timp liber sau abilități speciale, te poți distra fără probleme alături de prietenii tăi.

Puteți organiza un joc de cărți online cu prietenii. Împrumută o idee de la Pirații din Caraibe, unde echipajul olandezului zburător pariază pe ani de serviciu.

Oamenii fac pariuri informale tot timpul. Au pariat pe cine plătește următoarea masă, unde să ia masa, să facă treburi și multe altele. Dacă nu-ți poți permite să pierzi niciun ban, alegeți pariuri care nu implică câștiguri sau pierderi financiare.

3. Păstrează banii în portofel

Pentru a nu folosi bani reali este nevoie să fii atât bancher, cât și jucător. Cu alte cuvinte, pariezi împotriva ta.

Și în această variantă de joc poți alege jocurile gratuite. Dacă îți place să te distrezi într-un cazino, atunci pune banii pe masă și conectează-te la cazinoul online preferat. Nu este nicio metaforă. Dacă ai 100 Ron, împarte-i în jumătate. Acum, alege un joc de cazino online și începe să joci în modul gratuit.

Nu poți paria mai mult decât banii pe care îi ai pe masă. Bugetul tău inițial este de 50 Ron. Poți continua să joci până când pierzi 50 Ron.

Încearcă să-ți faci o regulă:

Dacă câștigi cei 50 Ron din grămada casei, poți să te oprești din joc și să pui banii deoparte sau poți continua să joci. Apoi începi cu 2 grămezi de bani din nou.

Dacă pierzi cei 50 Ron din teancul de jucători, trebuie să oprești jocul imediat și să mergi să cumperi ceva de care ai nevoie cu acei bani.

Concluzie

Jocurile de cazino sunt extrem de palpitante, dar nu trebuie în mod obligatoriu să faci un pariu pe bani reali pentru a te distra. Dacă banii nu sunt o problemă pentru tine și este dispus să-ți asumi orice risc, atunci poți, fără rețineri, să faci oricâte pariuri vrei. Dacă, pe de altă parte, ești strâmtorat cu banii, atunci te poți bucura de joc fără a-ți asuma un risc foarte mare. Ce înseamnă asta? Fie mergi pe varianta jocurilor gratuite, care nu necesită o investiție, dar nici nu aduc câștiguri, fie alegi să pariezi sume mici de bani.

Jocul gratuit este cea mai populară variantă aleasă de amatorii de gambling, dar trebuie avut în vedere faptul că aceasta aduce doar distracție, nu și bani.  Când bugetul tău este limitat sau ai avut pierderi financiare, fă tranziția spre jocurile gratuite. Vei avea șansa de a-ți îmbunătăți abilitățile și cunoștințele despre joc. Dacă vrei să condimentezi lucrurile, există modalități de a paria fără să-ți pui în pericol siguranța financiară.

Concluzia este să fii creativ și să te distrezi.

Articolul precedentFOTO: Mașina cu vaccinuri anti covid a DSP Neamț, implicată într-un accident
Articolul următor„Vă purtăm în inimă! Eroii nu mor niciodată!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.