Actualizare: Motociclistul, un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamț, a fost sancționat cu 3 puncte amendă (valoarea unui punct amendă a rămas la 145 lei). Polițiștii au stabilit că în timp ce conducea motocicleta, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 40 de ani, din Piatra-Neamț, rezultând doar pagube materiale, potrivit IPJ Neamț.

***Știre inițială***

Astăzi, 10 iunie, mașina DSP Neamț care transportă vaccinuri anti covid a fost implicată într-un accident, la Girov. Mașina se întorcea de la Iași, cu o nouă cantitate de vaccinuri.

FOTO: Mașina cu vaccinuri anti covid a DSP Neamț, implicată într-un accident, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un motociclist s-a ciocnit de partea din spate a mașinii, i-a îndoit ușa și bara de protecție. Problema este că acest vehicul este singurul cu instalație de frig din dotarea DSP Neamț. „Așteptăm evaluarea tehnică privind pagubele. Ne interesează dacă a fost afectată instalația frigorifică, caz în care trebuie să transportăm vaccinurile în lăzi frigorifice. Este singura mașină pe care o avem, adaptată pentru asigurarea condițiilor impuse la transportul vaccinurilor”, a declarat Radu Firăstrău, șeful DSP Neamț.

La accidentul produs înainte de ora 12 a intervenit un echipaj de pompieri de descarcerare de la Piatra-Neamț pentru a debloca ușa. „Vaccinurile au fost transferate în altă mașină”, a precizat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

 

C.I.

Articolul precedentDescinderi DNA la Primăria Iași și în 10 localități
Articolul următorPoți juca la cazino fără să pierzi bani?

1 COMENTARIU

  1. Pai da! ca merge cu sirena pornita si cu o viteza de parca moare careva intransa. Mai da-i dracu de soferi de ambulante cretini, cand e urgenta e urgenta ,dar voi ce urgenta aveati? sta lumea la coada si nu aveau vaccinul? Psihopatilor!

Comments are closed.