Astăzi 10 iunie, în ziua sărbătorii Înălțării Domnului, este celebrată Ziua Eroilor, a celor care și-au pierdut viața luptând pentru credință, libertate, dreptate și apărarea țării. În semn de recunoștință față de eroii care și-au dăruit viața pentru ocrotirea țării și a valorilor strămoșești, polițiștii și copiii au depus flori la monumentul eroilor din localitatea Gârcina și au realizat alături de copii activități care au marcat acest moment în localitatea Dobreni.

Polițiștii Compartimentului de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și cei ai Secției de Poliție Gârcina, au organizat o activitate dedicată celebrării memoriei eroilor, la Școala Gimnazială „Episcop Melchisedec Ștefănescu” din Gârcina. Împreună cu copiii, polițiștii au realizat gulguțe din hârtie pe care au scris mesaje care au luminat acest moment dedicat eroilor. Acestea au fost depuse de copiii la monumentul eroilor din localitatea Gârcina alături de un mesaj transmis tuturor celor care și-au dăruit viața pentru apărarea țării: „Vă purtăm în inimă! Eroii nu mor niciodată! Sunteți eroii noștri!”. Copiii au vorbit despre calitățile cu care, în viziunea lor, trebuie să fie înzestrat un erou.

Și polițiștii din Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității din IPJ Neamț, au realizat alături de copiii din Dobreni o activitate dedicată acestei zile. Copiii de la Școala Gimnazială Profesor Mihai Emilian Mancaș au prezentat polițiștilor un moment artistic. Polițiștii le-au vorbit copiilor despre importanța acestei zile, în care se comemorează eroii și despre patriotismul pe care aceștia îl pot manifesta respectând legile.

A.C.

Articolul precedentPoți juca la cazino fără să pierzi bani?
Articolul următorInvitație de participare a agenților economici din HoReCa la Piatra Food Fest
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.