Până la finele anului, Spitalul Roman va demara procedurile pentru a angaja nu mai puțin de 37 de persoane, atât personal medical, cât și admi-nistrativ. Nu mai puțin de 13 posturi sunt dedicate asistenților medicali. Câte doi asistenți vor fi angajați pentru farmacia unității și pentru secția Psihiatrie.

Câte un post va fi scos la concurs pentru secțiile radiologie, sterilizare, ATI, boli infecțioase, pneu-mologie, oftalmologie, ORL, chirurgie și unul pentru blocul alimentar. Proba scrisă pentru toate aceste posturi se va susține în luna ianuarie, începând cu data de 8 și încheind pe 27 ianuarie 2014.

Alte 10 posturi sunt pentru sectorul administrativ, însemnând un referent (serviciul RUONS), un economist și un șef birou aprovizionare (economist sau inginer) pentru serviciul de apro-vizionare, un inginer sau economist pentru serviciul administrativ, un elec-trician, doi instalatori, un fochist, un liftier și un zugrav. Probele scrise pentru aceste concursuri se vor da începând cu data de 17 decembrie 2013 ianuarie și se vor încheia pe 13 ianuarie 2014.

De anul viitor, la Spital vor lucra încă 10 persoane ce vor fi încadrate pe posturi de îngrijitori de curățenie, brancardieri și agent DDD. În acest sens, unitatea caută un post de îngrijitor pentru secția oftalmologie, unul pentru boli infec-țioase, câte un îngrijitor pentru ambulatoriu și dermato-venerice, neuro-logie, chirurgie generală și pediatrie, doi brancardieri pentru Urgențe și un agent DDD.

De asemenea, pentru secția de medicină internă se caută un îngrijitor ce va fi încadrat cu jumătate de normă. Pentru toate aceste posturi, proba scrisă va avea loc pe 16 decembrie 2013.

Încă 4 posturi de registratori medicali sunt scoase la concurs: cu nomă întreagă un singur post pentru farmacie, iar alte 3 posturi cu jumătate de normă pentru ortopedie, neurologie și cardiologie.

Proba scrisă pentru aceste funcții se va susține pe 14 ianuarie, în timp ce interviul va avea loc pe 16 ianuarie 2014. Perioada de înscriere pentru toate aceste posturi este 15-29 noiembrie 2013, dosarele putând fi depuse până la orele 15.30 la serviciul RUONS din pavilionul administrativ.

Afișarea rezultatelor de selecția a dosarelor depuse se va face pe 5 decembrie, iar rezultatul final de după eventualele contestații vor fi cunoscute pe 9 decem-brie.

De atunci vor începe și testările pentru fiecare categorie în parte, lista cu orele, zilele probelor și biografie fiind afișată pe site-ul unității, la adresa www.spitalroman.ro.
(C. MATEI)

Articolul precedentSprijin financiar pentru Balul Bobocilor de la „Conta”
Articolul următorCentrul de Întreținere Urbană, prilej de campanie electorală