0:00

Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor. Contractul are o durată de 4 ani, timp în care se estimează a fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Poşta Română va livra, din nou, permisele auto şi certificatele de înmatriculări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoșta Română va livra aproximativ 2.400.000 astfel de documente pe an. Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte 3 participanți, Poșta Română a avut oferta câștigătoare, cu un punctaj maxim. Criteriul de atribuire a fost “cel mai bun raport calitate – preț”, iar valoarea estimată a procedurii de achiziție a fost de 96.000.000 lei.

Potrivit Direcţiei Generale Permise de Conducere şi Înmatriculări, în perioada decembrie 2022-februarie 2023 expiră peste 450.000 de permise, peste 8.000 dintre acestea sunt din judeţul Neamţ (detalii despre subiect inclusiv documentele necesare aici).

Angela Croitoru

Articolul precedentStudenți de la Academia de Poliție, în practică la IPJ Neamț
Articolul următorDealeri de droguri, la judecată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.