pietricica turism

Victor Ponta a anunţat, ieri seară, că cea mai bună soluţie pentru funcţia de prim-ministru, în cazul în care va ieşi preşedinte, este Călin Popescu Tăriceanu. Premierul a precizat că Tăriceanu va putea garanta faptul că principiile care au stat la baza USL vor fi continuate şi în 2015 şi 2016. Obiectivul principal pe care-l avem în momentul de faţă este câştigarea alegerilor, prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă sub o formă sau alta, mă refer aici la dl. Iohannis”, a declarat Tăriceanu cu câteva ore înainte de a fi nominalizat.

Tot în urma negocierilor pentru voturile necesare în turul II, Victor Ponta a anunţat, marţi, că fostul şef al SIE, Teodor Meleşcanu, fost candidat la Preşedinţie, va ocupa în echipa sa de la Cotroceni funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională. De asemenea, UNPR a încheiat, marţi, un protocol de colaborare cu PRM privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie. Vadim a spus că a decis să dea voturile lui, cele 350.000, “junelui Victor Ponta”, arătându-şi astfel susţinerea faţă de candidatul alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale. (Z.C.H.)

1 COMENTARIU

  1. Nici nu a ajuns presedinte si debiteaza prostii. Nu presedintele numeste prim-ministru ci Parlamentul dupa dezbateri. Presedintele il aproba.