***** ACTUALIZARE 14.09.2018:

Bărbatul, scos din fântâna adâncă de 14 metri, era din Piatra Neamț și dispăruse de acasă în urmă cu o lună. Sora lui a fost anunțată și a venit la fața locului, pentru identificare, după care cadavrul a fost transportat la morgă. Din investigațiile făcute de polițiști, a rezultat că bărbatul, care avea 61 de ani, a plecat din Piatra Neamț cu gândul să se sinucidă și s-a aruncat în fântâna de lângă schitul Întâmpinarea Domnului. Fântâna a fost folosită în toată această perioadă.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ:

Cadrele ISU Neamț au fost solicitate joi, 13 septembrie, în jurul orei 19.00, să intervină pentru degajarea unui cadavru dintr-o fântână, în comuna Alexandru cel Bun, sat Scăricica. Potrivit ISU Neamț solicitarea a fost făcută de IPJ Neamț, pentru o persoană presupusă a fi dispărută în urmă cu 30 de zile. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială multirisc, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.

Persoana încă nu fost a scoasă, pompierii au fost anunțați de niște persoane care au văzut cadavrul în fântână, în zona mănăstirii. Solicitarea a venit din partea IPJ Neamț. Se presupune că ar fi cineva dispărut în urmă cu 30 de zile”, a precizat Adrian Rotaru, purtător de cuvânt ISU Neamț. (E.C.)