foto arhivă

***** ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Borca, aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Târgu Neamț spre Fălticeni. El s-a angajat într-o depășire fără să se uite dacă vine vreo mașină din față. Și venea.

La volanul celui de-al doilea autoturism, se afla un bărbat de 69 de ani, din Târgu Neamț, care n-a putut evita impactul.

După coliziune, ambele mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Ambii șoferi au fost testați și nu consumaseră alcool. Se fac cercetări în cauză, pentru vătămare corporală din culpă.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme s-au ciocnit violent în această dimineață, în localitatea Poiana din comuna Brusturi, și o persoană a rămas încarcerată. Într-unul dintre autoturisme erau trei ocupanți, iar în celălalt doar șoferul, în vârstă de 69 de ani, care a și rămas blocat. El a fost scos din mașină de echipajul de descarcerare de la ISU Neamț și predat unei ambulanțe care l-a dus la spital. O femeie, de 65 ani, din celălalt autoturism, a fost și ea transportată la spital, după ce a a acuzat dureri la un braț. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Pompierii caută un cadavru într-o fântână în comuna Alexandru cel Bun
Articolul următorPietreanca Irina Bordeanu participă la Mondialele de alergare montană
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.