Irina Bordeanu (CS Ceahlăul Piatra Neamţ – junioare 1) participă duminică, 16 septembrie, în localitatea Canillo (Andorra), la Campionatele Mondiale de alergare montană, echipe şi individual. România are de apărat titlul câştigat în 2017 (Italia). Din echipa de anul trecut mai fac parte doar Irina Bordeanu şi Alexia Hecico (Baia Mare), cărora li s-au alăturat Loredana Viziteu (Botoşani) şi Angela Olenici (Suceava).

Pietreanca Irina Bordeanu participă la Mondialele de alergare montană, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Irina BORDEANU şi Iulia OLTEANU-NEGURĂ (centrul imaginii)

“Cursa va fi în lungime de şapte kilometri şi trei sute de metri. Sunt pregătite pentru orice provocare. Au mers bine ca timp în cantonamentul din Bucegi şi credem că avem speranţe la o medalie. De fapt acesta este şi obiectivul, câştigarea unei medalii la Campionatul Mondial“, a declarat Iulia Olteanu Negură, antrenoarea Irinei Bordeanu, pentru portalul CS Ceahlăul Piatra Neamţ.

Pietreanca Irina Bordeanu participă la Mondialele de alergare montană, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Irina BORDEANU

Sportiva pietreancă a încheiat cu bine cantonamentul de trei săptămâni din Bucegi. Acesta a constat în alergări de aproape 20 de kilometri, în patru zile ale săptămânii, în celelalte două distanţa parcursă fiind de numai 14 kilometri. Detalii despre competiţia din Andorra – AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAccident cu un șofer încarcerat la Brusturi
Articolul următorMotociclist accidentat grav la Săbăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.