0:00

Un membru al ISU Neamț a reușit o performanță desebită la un concurs în Elveția. Ciprian Grecu, plutonier adjutant șef în cadrul ISU Neamț a stabilit un nou record la competiția de alergare „Stairways to Heaven”, ce a avut loc în localitatea Quinto, în perioada 11-12 mai.Pompier nemțean stabilește un nou record la competiția „Stairways to heaven” din Elveția, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Competiția presupune escaladarea scărilor funicularului Piotta-Ritom, pe o distanță de 1,3 kilometri și o diferență de nivel de 790 de metri. Prima zi a fost rezervată sportivilor echipați pentru alergare, în timp ce a doua zi a adus în prim-plan pompierii cu echipamentele lor specifice, sub numele de „Firefighter Challenge”.

Dintre cei 141 de participanți din 10 țări, s-a impus reprezentantul ISU Neamț, Ciprian Grecu. El a reușit să obțină cel mai bun timp dintre toți pompierii participanți, încheind provocarea un rezultat impresionant de doar 56 de minute.

Ciprian este o prezență constantă pe podiumul competițiilor sportive la care participă. 

Mulțumim că ne-ai făcut încă o dată  mândri că suntem nemțeni și că suntem români”, a fost mesajul transmis de ISU Neamț.

Mai multe despre activitatea și performanțele lui Ciprian Grecu puteți citi aici și aici.

Denisa POPA

Articolul precedentNeamț. Șofer nemulțumit de amenda primită și-a distrus propria mașină
Articolul următorPrimarul de Botoșani scapă de controlul judiciar
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.