0:00

Neamț. Șofer nemulțumit de amenda primită și-a distrus propria mașină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn dimineața zilei luni, 13 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, împreună cu specialiștii R.A.R. Neamț, au desfășurat o operațiune de supraveghere și control trafic în orașul Roznov.

În timpul acțiunii, în jurul orei 09:10, a fost oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Roznov.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanții R.A.R. Neamț, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecțiuni, fapt pentru care a fost sancționat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reținut”, potrivit IPJ Neamț.

Reacția șoferului sancționat a fost cel puțin ciudată. Nemulțumit de măsurile luate, șoferul a adresat injurii și cuvinte jignitoare, distrugând mai multe componente ale propriului autoturism. Întregul incident a fost transmis live pe Facebook de către proprietarul autoturismului.

Polițiștii au intervenit prompt, aplicând o sancțiune contravențională conducătorului auto conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, în valoare de 3310 lei.

După câteva ore, șoferul s-a calmat și a postat un nou video pe Facebook în care arată că achita amenda primită.

Denisa POPA

Captură Foto de la transmie Facebook

Articolul precedentAccident mortal între Farcașa și Borca
Articolul următorPompier nemțean stabilește un nou record la competiția „Stairways to heaven” din Elveția
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.