cristian bugaInternat la Spitalul Clinic de Cardiologie „CI Parhon” Iași, polițistul Cristian Nicolae Buga (34 de ani) a depășit cu bine faza critică de după infarct. El este monitorizat în continuare, tratat și supus unor investigații suplimentare. Medicii de la Iași au asigurat familia că pacientul este în afara oricărui pericol, iar faptul că a trecut cu bine peste primele 6 ore (perioada critică după infarct) le dă speranțe că se va recupera. Un rol esențial l-a avut faptul că a fost dus foarte repede la Iași și s-a putut interveni medical în timp util.

Unul dintre colegii agentului Cristian Buga a postat pe Facebook mesajul „Te aștept să treci pe la OS (nr – ofițerul de serviciu). Știi că nu poți intra în serviciu fără să treci pe la noi. Vom fi acolo!!”. În scurt timp, mesajul a adunat zeci de urări de sănătate pentru polițistul aflat la spital. Unele chiar emoționante: „Fii tare Cristi, te aşteaptă acasă cei dragi! Dumnezeu să fie cu tine şi familie! Multă sănătate!”.

Primul răspuns a apărut în această dimineață (20 ianuarie), când agentul Cristian Buga și-a anunțat prietenii că se simte mai bine. Multă lume pune infarctul suferit de polițist pe seama stresului îndurat de când a început ancheta DNA la Poliția rutieră Piatra-Neamț. (C.M.)

Articolul precedentOfertă specială la Consiliul Local Piatra Neamţ: Doi într-unul!
Articolul următorGALERIE FOTO Zece persoane reţinute pentru contrabandă cu arme şi braconaj
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.