0:00

Poliţişti amenințați cu moartea, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii dintr-o localitate vasluiană au avut parte de o surpriză neplăcută la fapt de seară, când au fost chemați la un fapt banal, să liniștească un cetățean care făcea scandal după ce consumase o cantitate apreciabilă de alcool. Scandalul a avut loc duminică seara, 31 iulie, în Popeni, comuna Zorleni și cel vizitat de polițiști a reacționat neașteptat, a pus mâna pe topor i-a amenința cu moartea pe poliţiştii veniţi să-l liniştească.

În cele din urmă, scandalagiul a fost imobilizat, încătuşat şi urcat în duba poliţiei.

„Bărbatul cercetat manifesta un comportament violent, adresând amenințări cu acte de violență și injurii.

Echipajul de ordine publică, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizării, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, a fost amenințat cu moartea, bărbatul folosind un topor pentru proferarea de amenințări.

Polițiștii au procedat la interceptarea, încătușarea, efectuarea controlului corporal și conducerea persoanei care se manifesta violent, la sediul Poliției, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii nu au fost agresați fizic și nici nu au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii bârlădeni, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează inspector Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru ultraj, procurorii înaintând dosarul Judecătoriei Bârlad.

Pe baza probelor administrate, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. Autoturism de Neamț implicat într-un accident mortal, cu victime multiple, la Lețcani
Articolul următorEvadat prins după ce a produs un accident în faţa poliţiştilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.