0:00

Știre actualizată. Autoturism de Neamț implicat într-un accident mortal, cu victime multiple, la Lețcani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Potrivit agentului principal Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, persoana decedată în accident este o femeie, în vârstă de 67 de ani:

„La data de 1 august, în jurul orei 20.00, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe DE 583.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei autovehicule.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte 6 persoane au fost rănite.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”.

O ambulanţă SAJ Neamţ care se întorcea de la o intervenţie, a ajuns la Leţcani, la locul accidentului şi a preluat una dintre victime, o femeie, de 47 de ani care avea o fractură de picior. Victima a fost transportată de ambulanţierii nemţeni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, potrivit informaţiilor furnizate de Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ.

Știre inițială: Șapte persoane, între care și trei copii, au fost implicate în această seară, 1 august, într-un accident produs la Lețcani, județul Iași, în urma unei coliziuni între două autoturisme. Ambele autoturisme, între care și un Volkswagen înmatriculat în Neamț, au ieșit în decor.

Unul dintre cei patru adulți, rămas încarcerat între fiarele controsionate ale autoturismului, a fost extras de către pompierii de la descarcerare și predat, în stare de inconștiență, unui echipaj SAJ Iași care a efectuat manevre de resuscitare cardio-pulmonară timp de mai multe minute. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Cei trei copii, policontuzionați, cu fracturi ale picioarelor au fost preluați de ambulanțe SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportați la Spitalul Clinic de urgență pentru Copii „Sfânta Maria”.

Ceilalți trei adulți, conștienți, cu politraumatisme, au fost preluați de către echipajele SAJ și SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportați la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de sublocotenent Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iași, pasagerii din autoturismul de Neamț sunt în regulă, nu au fost răniți.

Angela Croitoru

Articolul precedentCele mai mari surprize din istoria Champions League
Articolul următorPoliţişti amenințați cu moartea
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.