Evadat prins după ce a produs un accident în faţa poliţiştilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn echipaj de poliţie din Piatra Neamţ, aflat pe drumul naţional ce traversează Alexandru cel Bun, în timpul serviciului, a observat un şofer care a efectuat manevra de mers înapoi, chiar în faţa lor, fără să se asigure şi a lovit un autoturism aflat în spatele său. S-a întâmplat sâmbătă, 30 iulie.

Pentru că mirosea a alcool, poliţiştii i-au pus etilotestul, constatând că avea o concentraţie de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi l-au condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Suprizele s-au ţinut lanţ pentru poliţiştii care i-au verificat documentele bărbatului, în vârstă de 53 de ani, din comuna ALexandru cel Bun. Nu numai că era bine băut, dar bărbatul avea permisul suspendat şi avea de executat arest la domiciliu.

Acum, la pedeapsa iniţială, i se vor  mai adăuga şi altele pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, dar şi pentru evadare.

A.C.

Articolul precedentPoliţişti amenințați cu moartea
Articolul următorFOTO. Copiii din Văleni au învăţat secretele meseriei de pompier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.