Un polițist local din Piatra-Neamț a fost amenințat și agresat de un tânăr care a făcut scandal în piața centrală, a înjurat lumea și a vrut să spargă vitrina unui magazin cu niște bucăți de bordură. Conform unui comunicat al instituției, tânărul, care are 25 de ani, era beat și drogat cu substanțe halucinogene.

Pentru că se manifesta deosebit de agresiv, tânărul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț”, se arată în comunicatul Poliției locale. ”În urma identificării, C.C.L. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru încălcarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – art. 2, pct.1 -săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”.

Tânărul în cauză nu va scăpa doar cu amendă, el va fi cercetat penal pentru ultraj, întrucât, în timp ce era încătușat, l-a lovit pe unul dintre polițiștii locali și l-a amenințat.

C.M.

Articolul precedentDoi frați – bătuți și tăiați cu cioburi, în fața unui bar
Articolul următorAccident cu repetiție pentru o fată ”sprijinită” să coboare din Ceahlău