Doi frați – bătuți și tăiați cu cioburi, în fața unui bar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei bărbați din Valea Ursului au fost reținuți de polițiști și urmează să fie duși astăzi, 9 iunie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Ei sunt cercetați pentru  lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce-au făcut un scandal de pomină în ziua de 6 iunie.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri au fost agresați fizic în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Valea Ursului”, a declarant agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Din investigațiile efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 33 de ani, din localitatea Valea Ursului, ar fi lovit cu o sticlă un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ion Creangă”.

Un alt bărbat, de 48 de ani, a luat un ciob de sticlă și l-a tăiat pe tânărul de 24 de ani, apoi, ”ajutat” de un bărbat de 58 de ani, i-a lovit atât pe tănârul de 24 de ani, cât și pe fratele acestuia de 21 de ani. POlițiștii i-au identrificat pe cei 3 agresori , le-au întocmit dosar penal și urmează ca procurorul de caz să decidă ce măsuri ia împotriva lor.

C.M.

Articolul precedentDescinderi cu mascații în târgul de la Moldoveni
Articolul următorPolițist local amenințat și agresat de un tânăr beat și drogat