pietricica turism

Un accident provocat de viteză și de starea drumului s-a produs în seara de 1 iunie 2019, pe calea Romanului, la intrare în municipiul Piatra Neamț. Zdrăngănitul mașinii care, efectiv a zburat peste scuarul care separă sensurile de mers pe str. Mihai Viteazu, s-a izbit într-o altă mașină și a rupt un stâlp, a scos oamenii din case. Martorii care au observat accidentul și au sunat la 112, la ora 21.21, au anunțat că două persoane au ieșit pe picioarele lor din mașina răsturnată.

Polițiștii rutieri de la Poliția municipiului Piatra Neamț au făcut cercetările și au stabilit că „un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Piatra-Neamț, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu, din direcția Roman – Piatra Neamț și nu ar fi adaptat viteza pe un sector de drum cu denivelări, moment în care a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de deplasare, sărind peste spațiul verde ce separă benzile și a intrat în coliziune cu un alt autoturism staționat regulamentar. Din impact, autoturismul a ricoșat într-un stâlp de iluminat public, pe care l-a rupt, după care s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, potrivit Georgianei Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tânărul (M.V.C.) a fost dus de echipajul medical la UPU, dar n-a rămas internat. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.