pietricica turism

Pompierii pietreni au intervenit, în dimineața de 2 iunie 2019, la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe strada Ecoului, în zona Școlii Gimnaziale „Nicu Albu”, din Piatra Neamț.

Din cauză că strada este cu sens unic, au fost trimise două autospeciale de stingere, din care una de dimensiuni mici. „Mașina ardea cu flacără, colegii mei au localizat incendiul, care se manifestă la compartimentul motor și acționează la lichidarea incendiului. Mașina, despre care apelantul a spus că ar fi o Dacia Sandero, era parcată pe strada Ecoului și deocamdată nu am informații dacă au fost afectate și alte autoturisme”, a declarat Adrian Rotaru, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Pompierii au fost anunțați în jurul orei 10.45 și la locul solicitării a fost trimis și un echipaj SMURD. Nu au fost anunțate victime până în acest moment.

Pompierii au stins incendiul la ora 11.49. Din mașina, care aparține unei școli de șoferi din Piatra Neamț, au ars componentele din plastic din compartimentul motor și ansamblul față. Militarii au stabilit că un scurtcircuit a fost cauza probabilă a incendiului.

(C.I.)