0:00

În acest moment, dinspre organizaţia judeţeană Neamţ a PNL este certă o singură candidatură pentru alegerile locale din vara lui 2016, iar aceasta este a lui Laurenţiu Leoreanu, la funcţia de primar al municipiului Roman.

PNL Neamţ are un candidat sigur la Primărie!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEste, de asemenea, anunţată candidatura lui Traian Humulescu la funcţia de primar al oraşului Târgu Neamţ, însă, în cazul acestuia, preşedintele PNL Neamţ a insistat că intervin şi… nuanţe.

În acest moment, dl Leoreanu la Roman şi dl Humulescu la Târgu Neamţ sunt singurii candidaţi anunţaţi, pe baza deciziilor politice, deşi, ca nuanţă, în cazul dlui Humulescu, există doar decizia informală a noastră, a conducerii, nu este avizată, nu e materializată de o hotărâre a biroului politic”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

În privinţa candidatului PNL pentru Primăria Piatra Neamţ, unde sunt deja vreo opt liberali într-o competiţie internă, deputatul Cozmanciuc spune că rămâne valabilă scadenţa stabilită pentru 15 noiembrie pentru anunţul oficial. Până atunci, PNL Neamţ face sondaj. Nu s-a apucat încă de el, dar „vă garantez că, pe 15 noiembrie, sondajul va fi gata”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, adăugând, după o scurtă consultare cu co-preşedintele Alexandru Drăgan, că sondajul va fi făcut public, poate chiar într-un cadru oficial, la care să participe şi reprezentanţii firmei care face sondajul şi să poată răspunde întrebărilor, într-o deplină transparenţă.

15 noiembrie este termenul limită când PNL s-a angajat să-şi anunţe candidaţii la primării, fie că e vorba de municipii, oraşe sau comune. Listele pentru consiliile locale vor fi stabilite mult mai târziu, fiindcă, după cum a explicat Alexandru Drăgan, „candidatul la primărie îşi va stabili lista consilierilor locali şi, de aici, se va stabili şi lista consilierilor judeţeni care să-i reprezinte”.

(D. OSTAHIE)

Articolul precedentO tânără „veselă” a rupt ţeava de gaz şi a distrus două garduri
Articolul următorAlegerile de la PSD, în viziunea PNL: “Se face cadou unui singur om puterea absolută”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.