0:00

O tânără „veselă” a rupt ţeava de gaz şi a distrus două garduri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO tânără de 25 de ani din Piatra-Neamţ şi-a distrus maşina, a rupt o ţeavă de gaz metan şi a dărâmat două garduri în noaptea de 17 spre 18 octombrie. Ea conducea un autoturism Opel pe strada Petru Movilă, înspre Bicaz, a ratat o curbă la stânga, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit abia după ce-a distrus gardurile. Poliţiştii veniţi la locul accidentului au constatat că tânăra miroase a alcool, dar aceasta a refuzat testarea pe motiv că este rănită.

„Conducătoarea auto a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Neamț pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și refuzul recoltării mostrelor biologice”.

Dincolo de pagubele pe care va trebui să le suporte, tânăra a avut mare noroc. În primul rând că, la impact, nu s-a produs vreo scânteie care să aprindă gazul „scăpat” de ţeava ruptă, şi, în al doilea rând, că nu a suferit decât o contuzie la genunchi. Cu dosarul penal e mai trist, mai ales că, de obicei, judecătorii dau pedepse de cel puţin câteva luni de închisoare celor care conduc beţi. Iar refuzul recoltării probelor de sânge se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. (C. MIRCEA)

Articolul precedentInspector școlar refuzat în Corpul Național al Experților! A obţinut ZERO puncte!
Articolul următorPNL Neamţ are un candidat sigur la Primărie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.