isj 2014Noul inspector școlar de limba franceză, titular al Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din Târgu-Neamţ, Valentin Cezar Teodorescu a fost declarat nepromovat la selecția cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în managementul educațional.

Acesta a obținut, nici mai mult, nici mai puțin de zero puncte. Motivul ar fi acela că proaspătul inspector, numit cu delegație, nu ar fi avut cursul de management necesar pentru promovarea acestui concurs. Profesorul Teodorescu se numără printre cei 11 candidați care nu au obținut nici un punct la concurs, dintr-un total de 66 de participanți la cea de-a IX-a sesiune de selecție organizată, până acum, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

La această ultimă selecție au fost declarați promovați 48 de profesori. Niciunul dintre aceștia nu a reușit să obțină punctajul maxim (100 de puncte). În perioada 19-23 octombrie cei nemulțumiți de rezultat vor putea depune contestații, rezultatul acestora urmând a fi făcut public în 3 noiembrie. Până la organizarea acestei sesiuni de selecție, la nivelul județului Neamț, erau 525 de profesori experți în corpul național. (M. TEODOROF)

Articolul precedentArestat după ce-a bătut un bătrân în propria-i casă
Articolul următorO tânără „veselă” a rupt ţeava de gaz şi a distrus două garduri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.