bicaz judecatorieUn bărbat de 45 de ani din Horia a fost arestat, sâmbătă, 17 octombrie, de Judecătoria Bicaz, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie. Individul a primit mandat pentru 30 de zile şi n-a făcut contestaţie încă.

El este principalul suspect într-un dosar penal aflat în lucru din seara de 21 septembrie, de când un bătrân de 77 de ani din Tarcău a reclamat că s-a trezit cu un necunoscut în casă, care l-a agresat şi a fugit înainte de a-i lua ceva. Din cercetări a rezultat că „necunoscutul” este Nicolae Luca, aflat într-o relaţie de concubinaj cu femeia care-i făcea curăţenie bătrânului.

În ziua de 21 septembrie, femeia a fost la bătrân şi a făcut treabă, apoi s-a întâlnit cu concubinul şi amândoi au constatat că nu au nici bani, nici băutură ca să se „distreze”. Atunci bărbatului i-a venit ideea să facă un „control” în casa bătrânului, poate găseşte ceva de băut.

„Bărbatul a fost încarcerat 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată, iar sâmbătă a fost prezentat cu propunerea de arestare preventivă de către polițiști, instanța de judecată dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentA fost găsit autorul accidentului mortal de la Sagna
Articolul următorInspector școlar refuzat în Corpul Național al Experților! A obţinut ZERO puncte!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.