0:00

PNL, lansare europarlamentară cu fast la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Partidul Național Liberal și- a lansat candidații pentru alegerile europarlametare, la Piatra Neamț, în prezența a peste 4.000 de oameni veniți din mai multe județe din Moldova. Duminică, 6 aprilie, la Piatra Neamț, Sala Polivalentă a răsunat în ecourile bine cunoscutei melodii „We are the Champions”, iar la eveniment au fost prezenți, pe lângă candidații PNL la Parlamentul Europei, Crin Antonescu, președintele PNL, Varujan Vosganian, fost ministru al economiei, Cristian Adomniței, preşedintele CJ Iaşi și Florin Țurcanu, preşedintele CJ Botoşani. Deschiderea evenimentului i-a aparținut președintelui PNL Neamț, Dorin Ursărescu.

”PNL și România se află într-un moment crucial. Avem șansa, după 25 de ani, să avem un președinte liberal și un Guvern liberal, o șansă istorică. O șansă după o Românie FSN-istă. Am văzut că liderul PSD local, Ionel Arsene,care are o bogată activitate pe rețelele de socializare, a fost chemat la București, împreună cu liderii locali ai PDL, au fost mângâiați pe creștet și li s-a spus aveți-vă ca frații și omorâți-ii pe ăia de la PNL. Ne-am săturat de sistemul securisto-FSN-ist care parazitează viața politică a României. Adversarii noștri știu că acum suntem mai puternici ca niciodată. Avem 25% din aleșii locali și stă în puterea noastră astfel încât la sfârșitul anului să înfăptuim visul unei Românii puternice, o Românie a valorilor”, a spus deputatul Ursărescu.

PNL, lansare europarlamentară cu fast la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Norica Nicolai: „Europa trebuie să se întoarcă la cetățeni, România la oameni”

Rând pe rând, candidații și-au prezentat opiniile cu privire la șansele liberalilor de a ajunge în Parlamentul Europei, iar aceștia au fost susținuți de toate personalitățile marcante ale PNL prezente duminică la Piatra Neamț. Varujan Vosganian, unul dintre cei mai aprigi susținători ai valorilor liberale a spus că își dorește să fie stegarul victoriei în alegerile europarlamentare din 25 mai, așa cum a fost stegarul victoriei când România a devenit membră a Uniunii Europene: ”Nu mai știu câte campanii electorale am făcut până acum, îmi aduc aminte de primele clipe, printre care și cele în care am susținut înființarea PNL. Am crezut tot timpul că sunt de partea celor buni în politică. PNL a fost partidul care a avut vocația deschiderii spre Europa. Vreau să fiu stegarul victoriei noastre în alegerile europarlamentare și sunt sigur că PNL va fi grupul politic care în noiembrie va da președintele României”.

”Alegerile europarlamentare sunt cele care vor reașeza politica românească, România se va schimba, Europa se va schimba. Oamenii văd, simt, iar ieșirea din criza economică se poate face numai alături de dreapta. Vreau o Românie în care fiecare dintre noi să prețuiască adevărul și să nu-și piardă identitatea”, a spus Mihai Țurcanu, candidat la alegerile europarlamentare, cel care  a primit Cupa Campionilor Liberali cu ocazia lansării candidaților la Piatra Neamț.

”În viața fiecărui om, fiecărei instituții există trăiri și un timp al mărturiilor. Aici PNL a învins. Victoria, forța, unei națiuni stă în oameni, iar dumneavastră sunteți forța PNL. Oamenii au nevoie de altceva, au nevoie de o altfel de politică, Europa trebuie să se întoarcă la cetățeni, România la oameni, iar șansa noastră sunt oamenii”, a spus Norica Nicolai, candidat la alegerile europarlamentare.

”Echipa liberală din PE a avut cele mai dure reacții împotriva statelor europene care au făcut ceva împotriva românilor din străinătate. În liberali trebuie să aveți încredere, întotdeauna am susținut interesele cetățenilor români. România are acum șansa să se desprindă de comunism, iar șansa este PNL. Să iubim România și să-i dăm șansa să aibă primul președinte liberal”, a spus și Renate Weber, candidat la alegerile europarlamentare.

PNL, lansare europarlamentară cu fast la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Crin Antonescu: ”Pe frontul din Moldova se va juca soarta europarlamentarelor”

Ultimul dar nu cel din urmă care a susținut candidații liberali pentru alegerile europarlamentare de pe 25 mai a fost însuși președintele PNL, Crin Antonescu, cel care va candida din partea PNL la alegerile prezidențiale de la sfârșitul lui 2014.

”Pe frontul din Moldova se va juca soarta bătăliei europarlamentarelor. Sunt azi aici, să vă spun ca președinte, ca și coleg că mare parte din speranța liberalilor din toată țara stă în Moldova. Mesajul meu este să aveți curaj, să nu vă fie frică, nu aveți de ce. Noi avem datorii față de români, nu față de PSD sau de Băsescu. Datoria față de români am încercat să ne-o facem. Nu am reușit să facem toate acele lucruri pentru că ne-am dat seama că nu putem reuși, și am preferat să spunem adevărul. Vrem justiție până la capăt, am promis să luăm măsuri pentru ca avuția acestei țări să nu fie vândută pe nimic. Mergeți cu fruntea sus, acum mai mult ca niciodată. Acum e momentul nostru, e bătălia pe care să o câștigăm, ne trebuie curaj. Avem puterea să credem, să convingem, să mergem în casele oamenilor. DA! Noi trebuie să-i căutăm pe oameni, noi întotdeauna am făcut politica pentru o Românie puternică. Am văzut  cum Liviu Dragnea povestea despre familia lui Victor Ponta și despre motivul pentru care acesta vrea să se retragă. Slavă Domnului, sunt bine. Ne-am întrebat vreodată despre sutele de famili care se întreabă ce dăm de mâncare mâine copiilor. Spune că domnul Ponta se retrage să se odihnească la Cotroceni. Dar ce, la Cotroceni este azil, sanatoriu?”, a spus celor peste 4.000 de membri și simpatizanți PNL Crin Antonescu. (I. CĂLIN)

Articolul precedentARSENE CASE CLOSED!
Articolul următorApneea, pericolul din timpul somnului!

1 COMENTARIU

  1. PNL va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru aceste alegeri avand in vedere numarul ridicat de femei pe care le promoveaza in politica, in frunte cu doamna Norica Nicolai!

Comentariile sunt închise.