0:00

Preşedintele Partidului Mișcarea Populară Târgu-Neamț, ex-pedelistul Viorel Bălțătescu, e de părere că e nevoie de coagularea forțelor de dreapta, pentru ca reprezentantul dreptei la alegerile prezidențiale de anul acesta să devină președinte al României. El a declarat că în turul II al alegerilor prezidențiale PMP va sprijini candidatul dreptei.

„Deocamdată, PMP Târgu-Neamț este în în faza incipientă a organizării, suntem la faza de atragere de noi membri, de preferat aceea care nu au mai fost implicați politic, dar vom primi și membri PDL dezamăgiți de politica partidului lor. Cu siguranță PMP va sprijini candidatul dreptei în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, indiferent care va fi acela. E nevoie de o coagulare a forțelor de dreapta”, a precizat Bălțătescu.

Referitor la eventualitatea candidaturii sale la funcția de primar în 2016, Bălţătescu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru: „Încă nu am stabilit candidatul PMP Târgu-Neamț la funcția de primar în 2016, dar cu siguranță după alegerile prezidențiale îl vom desemna după ce va avea loc şi un sondaj de opinie”. (C.T.S.)

Articolul precedentVizită de lucru
Articolul următorIonuţ Matache – noul şef al Poliţiei Roznov