0:00

PMP se pregătește de alegerile din 2024 – Reuniune la Suceava cu aliații din polul de dreapta, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin iunie anul acesta Partidul Mișcarea Populară (PMP) a format o alianță cu USR sub denumirea “Polul de dreapta” la care speră să se mai ralieze și alte partide. Sâmbătă, 7 octombrie, la Suceava, peste 900 de membri și simpatizanți PMP din județele Neamț, Suceava, Bacău, Vaslui și Botoșani, au participat la Conferința Regiunii Nord-Est a PMP pe această temă, pentru a creiona principalele măsuri în perspectiva alegerilor din 2024.

La eveniment au participat reprezentanţi ai USR, Forţa Dreptei, ai Partidului Ialomiţenilor, precum şi ai Partidului Naţional Ţărănist Maniu – Mihalache.

PMP se pregătește de alegerile din 2024 – Reuniune la Suceava cu aliații din polul de dreapta, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSemnalul dat sâmbătă a fost unul cât se poate de clar pentru societatea românească: există speranţă în România şi există resurse pentru a naşte un pol credibil, de dreapta”, precizează Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț într-o postare pe site-ul propriu de socializare.

La reuniunea noastră au venit zeci de primari, zeci de viceprimari şi sute de consilieri locali şi membri ai PMP. Îi asigurăm pe cetăţenii români că avem alternativă la actuala guvernare, avem alternativă la populismul deşănţat pe care actuala guvernare îl promovează cu maximă putere. Acest scenariu se repetă o dată la ceva ani, cu scopul de a vota răul cel mai mic. Noi suntem un partid creştin democrat, cu valori bine definite, conştienţi că putem construi ceea ce aşteaptă cetăţenii români, varianta credibilă la ce reprezintă PSD şi PNL şi la valul de extremism de care s-a molipsit o parte din societatea românească. Cred că PNL s-a predat total PSD şi acest semnal l-a dat cel care a înşelat cel mai mult alegătorii. Klaus Iohannis este cel care a numit cei mai mulţi premieri PSD, cel care pentru liniştea, confortul şi funcţiile pe care le vizează a subordonat PNL. Cetăţenii români, care ştiu ce înseamnă PSD în tot şi în toate, au nevoie de o alternativă, aşa cum ne-am comvins în ultimii ani că este nevoie. Noi ne dorim ca toate vocile cinstite, oneste, din România, anul viitor să se regăsească sub acelaşi steag. Suntem determinaţi să facem parte din această coaliţie de dreapta. Cei care conduc astăzi România dispreţuiesc democraţia şi cred că totul poate fi aranjat. Este o alianţă a neputinţei, creată de cel care a năşit această alianţă. Nu trebuie să uităm acest lucru, pentru că PNL a trădat electoratul de dreapta. Au spus în 2020 votaţi PNL ca să scăpăm de PSD. Mai mare trădare nu a existat pentru electoratul de dreapta. De aceea, avem obligaţia să ne aliem, să aprindem flacăra democraţiei. Avem această obligaţie pentru onoarea dreptei” a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

Organizatorul principal al reuniunii a fost Marian Andronache, preşedintele PMP Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentTerapie prin caligrafie, atelier la Biblioteca Județeană Neamț
Articolul următorSUPERLIGA Iași și Botoșani s-au străduit cu granzii Rapid și FCSB, dar au pierdut!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.