0:00

Politehnica Iași și FC Botoșani au depus eforturi serioase, pentru a se ridica la nivelul granzilor Rapid București și FCSB, cu care s-au duelat în runda a XII-a a Superligii. Dar au pierdut!

SUPERLIGA Iași și Botoșani s-au străduit cu granzii Rapid și FCSB, dar au pierdut!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 6 octombrie, Poli a fost învinsă de Rapid, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-2). Au marcat: Petrila (20) și Ioniță (22 și 60)/Buș (6) și Marchioni (39).

SUPERLIGA Iași și Botoșani s-au străduit cu granzii Rapid și FCSB, dar au pierdut!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 7 octombrie, FC Botoșani a pierdut acasă, scor 0-1 (0-1), cu lidera FCSB. Golul a fost înscris de Lixandru (23). După 12 runde, Politehnica e pe locul 13, cu 11 puncte, iar FC Botoșani e ultima, cu 6 puncte. Urmează o perioadă de pauză, dedicată meciurilor echipelor naționale, iar în week-end-ul 21-22 octombrie vor avea loc meciurile Politehnica Iași-FC U 1948 Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe-FC Botoșani. (M.C.; FOTO: Politehnica Iași și FC Botoșani)

Articolul precedentPMP se pregătește de alegerile din 2024 – Reuniune la Suceava cu aliații din polul de dreapta
Articolul următorL3S1 Schimbare de lider – CSM Bacău a urcat pe locul I
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.