0:00

Terapie prin caligrafie, atelier la Biblioteca Județeană Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBiblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț organizează acțiunea intitulată „CaligraFiind- Atelier de Caligrafie”. Activitatea are loc pe 22 noiembrie, în intervalul orar 16:30-18:30, în Sala Info Club 2 a instituției de cultură. Organizat sub genericul Terapie prin Caligrafie, atelierul inițiat de Gabriela Zamă, terapeut și caligraf, este destinat adulților și adolescenților care sunt curioși și dornici să descopere frumusețea scrisului caligrafic, să-și crească concentrarea, starea de relaxare, pacea interioară, răbdarea și să-și ofere bucuria de a așeza frumusețe pe hârtie.

Farmecul practicării Caligrafiei Copperplate va fi potențat de instrumentele specifice pentru desfășurarea atelierului, respectiv toc, peniță, călimară cu cerneală, foi speciale, acestea fiind puse la dispoziție de către organizator. Participanții au ocazia de a se întâlni cu eleganța timpurilor în care scrierea echivala cu o carte de vizită.

Taxa de participare la acest atelier este de 150 de lei pentru adulți și 100 de lei pentru adolescenți, studenți și pensionari, iar înscrierile se fac completând formularul https://forms.gle/nuTMuDkotb5V4za98. Detalii suplimentare puteți obtine și pe pagina de Facebook Terapie prin Caligrafie https://fb.me/e/5Fa91ja5R și direct la organizatoarea atelierului, Gabriela Zamă – mesaj la telefon: 0740/179.169. (G.S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Vânt puternic și astăzi
Articolul următorPMP se pregătește de alegerile din 2024 – Reuniune la Suceava cu aliații din polul de dreapta
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.