0:00

PMP Piatra Neamț: “Chitic trebuie să înțeleagă, noi nu suntem menajere la nimeni!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConferinţa de presă a organizației Piatra Neamț a Partidului Mişcarea Populară s-a dorit a fi un fel de clarificare a statutului viceprimarului Bogdan Gavrilescu, cu carnet de membru la PMP și cu vot la PNL . Când toată lumea s-a liniştit şi viceprimarul şi-a declarat loialitatea faţă de partidul care l-a adus în prima linie a administraţiei publice, colegul din Consiliul Local, Cristian Sauciuc, șeful organizației pietrene, a pus, cu bună ştiinţă sau nu, degetul pe rană. El a amintit de proiectul de hotărâre care viza accesul elevilor şi studenţilor pe terenurile de sport ale şcolilor, în afara programului. Proiect a căzut cu votul împotrivă al lui Gavrilescu, inițiator și el, care a votat împreună cu consilierii liberali. Cristian Sauciuc a spus că “proiectul l-am muncit eu. Ştiţi semnificaţia termenului “blackout”( leşin, pană de curent, pierderea cunoştinţei, amnezie- n.n.) Se întâmplă! Se poate întâmpla. Vă spun sincer. Mie îmi venea să plâng. Pe cuvântul meu de onoare că îmi vedea să plâng”. Bogdan Gavrilescu, cel care a lăsat partidul în afara jocului, a reacţionat “nu s-a luat lumina. În momentul ală, am considerat că e bine să mai facem o analiză şi până la depunerea proiectului, până la ordinara din această lună, vom veni cu justificări clare şi vom vedea exact care este, cum trebuie făcut să fie toată lumea mulţumită.” Ca să zice așa, clar și inginerește și pe înțelesul membrilor simpli PMP!

Când jurnaliștii l-au rugat să comenteze declarația primarului Chitic, care l-a lăudat pentru că a votat “corect şi are o atitudine constructivă”, viceprimarul, vizibil emoţionat ca un elev care a primit coroniță, a spus că “mă onorează şi cu siguranţă nu este bine ce se întâmplă în consiliul local, greşeli sunt la noii membrii politici, oameni politici. Şi cel mai sigur se fac greşeli când nu există comunicare. Eu consider că, la nivelul primăriei, conducerii primăriei există comunicare, consultare şi consider că primăria poate să aibă rezultate foarte bune anul acesta, 2017”.

Cu puțin timp îniante, preşedintele interimar Cristian Sauciuc a dat o declarație de independență politică, evident pentru presă, în sensul că “pe noi nu ne obligă nimeni să facem nimic, nici PNL, nici PSD. Noi suntem într-o majoritate, PSD trebuie să ne respecte proiectele, care trebuie să treacă, iar noi trebuie să respectăm proiectele lor, care trebuie să treacă. Domnul Gavrilescu este la PMP, iar domnul Chitic este la PNL. Domnul Chitic trebuie să înţeleagă că noii nu suntem menajere la nimeni. Dacă el ar înţelege, toată lumea ar fi fericită”.

Gianina Buftea

 

 

 

 

 

Articolul precedentContrabandist , dar și șofer, la 81 de ani
Articolul următorPNL Piatra Neamț (se) plânge că PSD nu-l lasă să conducă orașul
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.