Un echipaj de poliție rutieră a făcut o captură de țigări, după ce-a tras pe dreapta un autoturism, care rula pe strada Orhei din Piatra-Neamț, în ziua de 6 aprilie. La volan se afla un bătrân, în vârstă de 81 de ani, din oraș, iar într-o cutie din portbagaj erau 64 de pachete de țigări, de proveniență  Republica Moldova.

Contrabandist , dar și șofer, la 81 de ani, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cursul anului 2016, polițiștii au avut 144 de acţiuni pentru combaterea contrabandei și au întocmit dosare penal în 69 de cazuri. În total au fost confiscate 14.325 pachete ţigări, dar și alcool dublu rafinat (26 de litri), precum și vodcă (10 litri). (C.M.)

Articolul precedentJaf la un magazin de bijuterii din Târgu Neamț! Stire actualizată
Articolul următorPMP Piatra Neamț: “Chitic trebuie să înțeleagă, noi nu suntem menajere la nimeni!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.