reclama autocenter

Nationala de Fotbal a Artistilor

Cupa României la minifotbal, care se va desfăşura, în premieră, la Piatra Neamţ, este capul de afiș al săptămânii, fotbalistic vorbind.

Organizatorii se aşteaptă, la finalul săptămânii, ca 52 de echipe, din toată ţara, să poposească la Piatra Neamț. Tradus în cifre, asta înseamnă 1.000 de jucători, oficiali şi susţinători, care vor participa la întrecerile sportive pe parcursul celor trei zile. Una din echipele așteptate să facă furori în orașul lui Pinalti este naționala artiștilor.

Cea mai numeroasă reprezentare o are însă Neamţul, care va concura cu patru echipe: Fenix Romanel (de altfel, și câştigătoare a Cupei în judeţ), cu Unicat Pan (finalistă), cu Inter Danirom şi Fiesta Roman. Vineri şi sâmbătă dimineaţă, 28 şi 29 iunie, vor avea loc jocurile din grupe, iar sâmbătă după-amiază încep meciurile eliminatorii. Semifinalele şi finalele se vor disputa duminică, 30 iunie.

Cupa se va juca pe terenurile de la bazele Play Arena (Calea Romanului), Vip San Gym (lângă Piața mare) şi Ofsaid (la Bâtca Doamnei). (C.S.)

Articolul precedentNouă majoritate politică în CL Târgu Neamț?
Articolul următorVântoasă peste Târgu Neamț