Un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț, a ajuns pe patul de spital, în stare gravă, în urma unui accident casnic, ce a avut loc pe 21 decembrie. Acesta are arsuri pe aproape jumătate din suprafața corporală după ce și-a dat foc, din greșeală.

Pietrean în stare gravă, după un accident casnic, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Este vorba de un accident casnic. Pacientul are arsuri pe o suprafață mare, cuprinsă între 30 și 50%, după ce a vrut să încălzească mâncarea, iar hainele  s-au aprins accidental“, a declarat medicul Alexandru Vâlcu, director medical la Ambulanța Neamț.

Când a fost preluat de cadrele medicale, pacientul a fost diagnosticat cu arsuri de gradul I, II și III pe gât, torace anterior și membrele superioare, iar un echipaj de la Ambulanță l-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Neamț. Pacientul este intubat și urmează a fi transferat la o clinică din țară specializată pe astfel de cazuri. (G.S.)

Articolul precedentScandal : Șeful de la Ordine Publică din Piatra Neamț cercetat penal pentru fapte comise în timpul serviciului.
Articolul următorInteres pentru puntea Ştrand şi noul pod de la Căprioara
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.