tiberiu bogoziTiberiu Bogozi, un bărbat de 79 de ani din Piatra-Neamţ, este căutat de poliţie din ziua de 10 octombrie, de când familia i-a declarat dispariţia. Până acum nu a fost găsit şi nici nu există informaţii despre locul în care s-ar putea afla.

„Din cercetările efectuate în cauză, echipa operativă a stabilit că bărbatul a plecat de la domiciliu cu bicicleta, fără a preciza familiei sau altor persoane destinația”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„ Au fost efectuate verificări în locurile publice de pe raza municipiului Piatra Neamț, audiate persoanele din anturajul persoanei dispărute, cercetările fiind extinse și în localitățile limitrofe”.

Bărbatul nu-şi revenise psihic din drama pierderii unui copil şi era în stare de depresie. La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare gri, bluză groasă de trening de culoare bleumarin, cămaşă cu pătrăţele alb cu albastru şi dungi roz, şi încălţat cu pantofi de culoare neagră, din piele. Bicicleta cu care a plecat este model rusesc, semicursieră, marca Sputnik, de culoare roşie cu portocaliu sidefat.

Tiberiu Bogozi este înalt de 1,70 metri, are aproximativ 50 kg, ochii căprui, părul cărunt, tuns scurt, iar ca semn particular are o cicatrice post-operatorie la mâna stângă, în zona antebraţului. Oricine poate oferii informaţii cu privire la el este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIonel Arsene, președinte PSD Neamț: “PSD depune toate eforturile pentru a repara dezechilibrele sociale puternice pe care le-au adus anii de guvernare ai PDL”
Articolul următorO romaşcancă de 67 de ani a dejucat planul unui escroc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.