Știre actualizată. Piatra Neamț. Trei autoturisme au intrat în coliziune în fața Stației de Ambulanță. Patru răniți dintre care doi copii., ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Trei fetiţe cu vârste de 5, 11 şi 12 ani au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Fetiţa de 5 ani, fără leziuni, a fost doar evaluată medical, nefiind necesară internarea.

Celelalte două fetiţe, de 11 şi 12 ani, au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral şi au rămas internate pentru tratament de specialitate, potrivit informaţiilor furnizate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Actualizare: Potrivit Biroului Poliției Rutiere, „Din primele cercetări a reieșit că, un conducător auto de 30 de ani, din Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Piatra Neamț, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie de 34, din Piatra Neamț”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma impactului au fost rănite cele două conducătoare auto de 34 de ani, și doi copii, în vârstă de 11, respectiv 12 ani, pasageri în cele două autoturisme.

Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările urmează să stabilească cauzele și circumstanețele producerii acestui accident. Din primele informații, potrivit martorilor, primul autoturism, cel cîndus de bărbatul de 30 de ani, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de cel din fața sa.

Știre inițială: În această dimineață, 10 februarie, în jurul orei 7,40, trei autoturisme au intrat în coliziune pe strada Dimitrei Leonida, în fața Stației de Ambulanță Județene (SAJ) Neamț.

Din primele informații, trei copii au fost răniți ușor.

Un echipaj al Biroului Poliției Rutiere Piatra Neamț se deplasează la locul accidentului.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentPercheziții în Neamț, Iași și Bacău. Prejudiciu total de aproape 1.5 milioane de euro
Articolul următorMinistrul Educației dorește revenirea la trimestre și un nou an școlar care să înceapă mai devreme
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.