Actualizare: Albu Alex a primit arest preventiv pentru 30 de zile prin decizia magistraţilor Judecătoriei Piatra-Neamţ, de ieri, 12 septembrie. Acesta a contestat imediat decizia.

El ar urma să rămână în Centrul pentru Reţinere şi Arest Preventiv Bacău până în data de 11 octombrie, dacă contestaţia nu îi va fi aprobată între timp.

Știre inițială: Sâmbătă, 10 septembrie, în jurul orei 22.00, un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, a fost deposedat de o borsetă în care avea 100 de lei, un telefon mobil, 50 de bilete de autobuz şi alte bunuri personale.

Tâlhăria a avut loc, la adăpostul întunericului şi sub ameninţarea cu acte de violenţă, pe o stradă din Piatra-Neamţ. Astăzi, suspectul principal a fost prins cu ajutorul mascaţilor din Direcţia Operaţiuni Speciale.

„La data de 12 septembrie a.c., în urma activităților investigative efectuate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, din prejudiciul în cauză fiind recuperat telefonul mobil, care a fost restituit persoanei vătămate.

Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a precizat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit Noului Cod Penal tânărul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 10 ani.

Angela Croitoru

Articolul precedentFemeie din Văleni, urmărită internaţional, a fost prinsă în Piatra Neamț
Articolul următorPropunere legislativă: instituţiile publice, şcolile şi regiile ar putea fi scutite de plata taxelor de autorizare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.