0:00

Femeie din Văleni, urmărită internaţional, a fost prinsă în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie din Văleni, în vârstă de 40 de ani, care era urmărită la nivel internaţional, a fost prinsă de poliţişti, sâmbătă, 10 septembrie, pe o stradă din Piatra-Neamţ.

Pe numele acesteia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile italiene, pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ea fost prezentată de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Ieri, Curtea de Apel Bacău a dispus arestul provizoriu pentru Elena Stoica până pe data de 25 septembrie pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Femeie din Văleni, urmărită internaţional, a fost prinsă în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentBăieţel de numai un an opărit cu supă clocotită este în stare gravă
Articolul următorPiatra-Neamţ: Tânăr prins cu mascaţii după ce a furat 100 de lei și 50 de bilete de autobuz. A primit arest preventiv 30 de zile
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.