0:00

Piatra-Neamţ: Soluţia primăriei la Locativserv – administrator unic temporar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce toţi membrii Consiliului de Administraţie de la Locativserv şi-au dat demisia (detalii aici), Primăria Piatra-Neamţ a găsit o soluţie temporară pentru societatea la care este acţionar majoritar.

Până ce vor fi îndeplinite toate diligenţele legale pentru constituirea unui nou CA, societatea va fi condusă doar de preşedintele Marius Trăsnea, în calitate de administrator unic. Politic vorbind, acesta este unul dintre secretarii executivi ai PMP Piatra-Neamţ.

„Locativserv SRL a transmis o adresă către primărie prin care anunţă că patru membri din CA şi-au dat demisia, deoarece societatea nu mai poate realiza o parte din obiectul său de activitate. Ca o soluţie temporară, pentru eficientizarea activităţii societăţii şi pentru reducerea cheltuielilor, primăria a luat decizia reducerii numărului de administratori la minimul prevăzut de lege, respectiv un administrator unic”, a precizat Gabi Muraru, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Proiectul de hotărâre prin care se va realiza acest lucru se află în mapele consilierilor locali în şedinţa de astăzi, 7 noiembrie. Dacă acesta va fi aprobat, urmează ca Adunarea Generală a Acţionarilor să dea, la rândul ei, o hotărâre pentru modificarea actului constitutiv al societăţii în acest sens.

Din AGA societăţii fac parte doi consilieri locali, Valentin Şerban şi Aurora Ene, administratorul judiciar al CMI Urban SA, Dumitru Bistriceanu şi directorul general al Publiserv SA, Valentin Savin. Primăria deţine 99,90% din capitalul societăţii, ca acţionar majoritar, în timp ce Urbanul are 0,060%, iar Publiserv – 0,040%.

Angela Croitoru

Articolul precedentCondamnații pentru infracțiuni cu intenție au interzis să candideze la alegeri
Articolul următorElicopter SMURD pentru viața unui nemțean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.