0:00

Piatra-Neamţ: Locativ Serv a rămas fără Consiliu de Administrație, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUna dintre cele mai controversate societăți aflate în portofoliul municipiului Piatra Neamț, vorbim aici despre Locativ Serv, care avea în administrare locuințele sociale și pe cele din fondul locativ, precum și pe cele ANL, se află într-o situație deloc plăcută. Membrii Consiliului de Administrație, mai puțin președintele Marius Bogdan Trăsnea și-au dat demisia și în acest moment ar trebui completat respectivul for de conducere.

Potrivit directorului Vladimir Togan Tomșa, Niculina Alina Ichim şi-a dat demisia încă din 18 martie anul acesta, ceilalţi trei, Iulian Pantază, Silviu Ştefan Ciurea şi Lăcrămioara Azoiţei, au luat această decizie acum.

„Mai avem un singur membru, domnul Trăsnea, care este preşedintele Consiliului de Administraţie. Toţi ceilalţi membri şi-au dat demisia, fără să invoce niciun motiv”, a declarat directorul Vladimir Togan Tomşa.

Piatra-Neamţ: Locativ Serv a rămas fără Consiliu de Administrație, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pentru a ieşi din acest impas primul lucru pe care l-a făcut directorul societăţii a fost să convoace o şedinţă a acţionarilor. „Am avut o şedinţă AGA, în care am adus la cunoştinţă, oficial, faptul că membrii Consiliului de Administraţie şi-au dat demisia. O să înştiinţăm şi autoritatea tutelară, respectiv Primăria Piatra-Neamţ şi, probabil, va fi un CA provizoriu până se face procedură de selecţie. Asta ar fi procedura legală, dar vom vedea ce se întâmplă mai departe. Compartimentul de Guvernanţă Corporativă din primărie este cel care organizează această selecţie”, a precizat Vladimir Togan Tomşa.

Societatea se află astfel într-o postură delicată, nu se știe ce se va întâmpla exact cu ea, ce activitate va mai avea și nu prea există doritori care să se înhame în administrarea unei societăți care nu se știe cât de mult va mai supraviețui. Probabil agonia va fi prelungită în cazul în care, așa cum se vorbește, vom asista la un proces al societății sau al angajaților acestora, dar în acest moment lucrurile sunt neclare și nu pare să existe un plan coerent măcar pentru viitorul apropiat.

În acest moment, cei 20 de angajaţi ai societăţi mai au ca obiect de activitatea administrarea unor asociaţii de locatari sau proprietari, pe bază de contract şi administrarea unor centrale termice prin Compartimentul Tehnic, revizie, mentenanţă şi reparaţii. Din aprilie anul acesta societatea nu mai are în administrare nici Complexul Comercial Mall Forum Center.

Angela Croitoru

Articolul precedentLocuință făcută scrum de la o țigară
Articolul următorȘtire actualizată. Accident cu cinci răniți la Dumbrava Roșie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.