0:00

Știre actualizată. Accident cu cinci răniți la Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10:00. “Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o autoutilitară condusă de o femeie de 44 de ani, din Vădurele, se deplasa pe strada Teiului, ajunsă la intersecția cu strada Voinței, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei“, a anunțat Poliția Neamț.

Știre actualizată. Accident cu cinci răniți la Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului, au fost cinci victime, șoferița de 44 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 44 și 62 de ani, din al doilea autoturism. Victimele au fost preluate de echipajele medicale fiind transportate la spital.

Cercetătile continuă într-un dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Știre actualizată. Accident cu cinci răniți la Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Un accident de circulație s-a produs astăzi, 3 noiembrie, cu puțin timp în urmă în localitatea Brășăuți, din comuna Dumbrava Roșie.

La fața locului intervin, pe lângă ofițeri de la Poliția Rutieră, și militarii salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Neamt, conform unui anunț al instituției. Din primele date se pare că accidentul ar fi avut loc într-o intersecție din localitatea menționată. O autoutlitară condusă de o femeie nu ar fi respectat semnificația indicatorului stop și ar fi intrat într-o mașină la volanul căreia se afla un septuagenar. Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool.

Știre actualizată. Accident cu cinci răniți la Dumbrava Roșie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentPiatra-Neamţ: Locativ Serv a rămas fără Consiliu de Administrație
Articolul următorO femeie rănită după ce a ajuns cu mașina în câmp
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.