Piatra Neamț. Scandal sexual la un liceu. Doi elevi au reușit să dea de pământ cu imaginea educației nemțene!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn filmuleț erotic ai cărui protagoniști sunt doi elevi de la Colegiul Economic din Piatra Neamț, devenit viral cât timp a fost disponibil pe conturile de socializare, a reușit să păteze imaginea școlii nemțene.

Inspectorul general școlar Mihai Obreja ne-a confirmat faptul că există o anchetă a școlii și că vor fi luate măsuri în cursul zilei de mâine: „Se confirmă existența acestui filmuleț și este vorba într-adevăr despre doi elevi în incinta Colegiului Economic din Piatra Neamț. A fost și poliția informată și se va face o anchetă. Este un eveniment foarte grav și care face mult rău imaginii școlii nemțene. În privința celor doi elevi, comisia existentă în acest colegiu va trebui să ia o decizie”.

Pentru fapta lor, cei doi elevi, dar și colegul care i-a filmat și a distribuit filmulețul pe internet riscă exmatricularea.

Poliția Neamț a luat la cunoștință de situație dar nu a menționat încă ce măsuri se vor lua în acest caz. „În urma apariției în spațiul public a unor imagini privind săvârșirea unei posibile fapte de natură sexuală, într-o unitate de învățământ din Piatra Neamț, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să facă următoarele precizări:

Astăzi, 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentPNL Neamț: Facturile la curent electric și gaze calculate greșit vor fi refăcute. Debranșările, interzise!
Articolul următorVIDEO: Pericol de explozie, locuitori evacuați și trafic blocat după ce o cisternă cu xilen s-a răsturnat la Grințieș
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.