0:00

După pauza de sărbători, Direcția Taxe și Impozite a Primăriei Piatra-Neamț își reia activitatea. Impozitele și taxele locale pot fi achitate în numerar sau prin card bancar la sediul din Mall Forum Center, etaj 3 sau la Camera 20 în sediul primăriei din strada Ștefan cel Mare, informează primăria. Persoanele fizice pot achita impozitele și taxele locale în numerar și la oficiile poștale din Piatra-Neamț.

Piatra-Neamț:  Reduceri de 10%-8% la plata anticipată a taxelor și impozitelor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPlățile pot fi efectuate și prin virament, în conturile deschise la Trezoreria municipiului Piatra-Neamț sau online accesând site-ul www.primariapn.ro sau prin intermediul Sistemului Național de Plată Electronică, la linkul , www.ghiseul.ro.

Pentru plata cu anticipație a impozitelor sau taxelor pe clădiri, terenuri sau mijloace de transport, pentru întregul an, până la data de 31 martie, contribuabilii persoane fizice și persoane juridice primesc reduceri. Acestea sunt în cuantum de 10% pentru plata la oficiile poștale sau pentru plăți online și de 8% pentru plata în numerar, prin POS sau prin ordin de plată, internet banking, foaie de vărsământ.

A.C.

Articolul precedentDin 9 ianuarie începe modulul trei de școală, când este următoarea vacanță
Articolul următorCampanie de colectare a brazilor de Crăciun
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.